Новини 

Дамската официална рокля – само тя ли е достатъчна за да блеснете?

Не Съвсем. Да поговорим за аксесоари и обувки. 

Обувки – любима част от облеклото на много жени. Даже нищо друго  не измества вниманието толкова много колкото един чифт обувки на висок ток за Вашата официална рокля.  Избора никога не е лесен поради тежестта на официалните обувки в цялата визия- реално най-добре би стоял висок ток като височината е добре да се избере спрямо ръста на дамата. Не е ок ако сте примерно 178 см да изберете 20 см ток-или пък на нисък ръст от 160 см да изберете 5 см ток.

Търсете правилният баланс . А и нещо друго от съвсем практична гледна точка момент- ако партито е дълго и се очакват танци- чифт ортопедични обувки биха Ви влезли в работа.

Колиета ,обеци или общо казано бижута.  Синхронизирайте с цветовата Ви концепция – тоест цвета на рокля , обувки и други странични аксесоари трябва да е в синхрон и с бижутата. Ако целите семплота и по – приглушен блясък не залагайте на пищни обеци или колиета.

Ако пък роклята е скромна като кройка и е силно изрязана не е лоша идея да акцентирате с нещо „тежко“ като бижу. Много дами предпочитат и брошки но естествено над една определена възраст. Сребърните бижута са  шик и модерни , евентуално разнообразени със сладководни перли или полу скъпоценни камъни.

Дамска чанта  . Чантата и обувките Ви са първи дружки. Винаги в дует и подхождащи си . Избора не е труден поне като тип на чантата. За вечерна коктейлна рокля – тип портомоне колкото да събере телефон и ключове. Ежедневните модели трябва да са големи и побиращи 100 неща и да имат поне 5-6 джоба. За палто и по-тежки връхни дрехи заложете на нещо семпло но удобно.

Лека връхна дреха . Тук вариациите са стотици. В момента е ок да носите ежедневна рокля с изтъркано деним яке например. Вечерна рокля за събитие може да добавите болеро или дори лек шал ако става за пролет или лято. Имайте предвид, че кожените якета се завръщат и съчетанието им с ежедневен модел рокля е супер модерно в момента.

Успех с избора ви !

Последни публикации

Leave a Comment

Translate »