Новини 

Ето как се купуват лесно дрехи за мъже, дори да мразите шопинга

Истина е, че магазините са предназначени за жените. Господата съвсем не изпитват същото удоволствие от обикалянето по магазините и търсенето на подходящите дрехи, така че тази процедура трябва да се извършва за кратко време, ясно и точно.

Най-добрият начин за пазаруване на мъжки дрехи е да бъдете изключително стратегически насочени, дисциплинирани и фокусирани върху плана си.

1. Имайте представа за това какво трябва да съдържа цялостният ви гардероб

Това може да е най-трудната част първоначално. Когато мислите за гардероба си, голям фактор, който трябва да имате предвид, е вашият начин на живот – вашата среда, вашата работа… Какви основни дрехи са ви нужни, за да изглеждате и да се чувствате добре… какво обикновено правите?

Ако имате нужда от по-конкретни идеи за това какво да включите във вашия гардероб, блогове като Real Men Real Style, Dappered, Effortless Gent и Style Girlfriend са страхотни ресурси. Особено препоръчваме да прочетете за концепцията за чистия гардероб на Effortless Gent, за да помислите за състава на вашия.

2. Направете точен списък за пазаруване

Господа, това тук е ключът – и основната стъпка, която хората най-често пропускат. Ако сте направили точка 1 по-горе, това трябва да ви е лесно: по същество правите анализ на нуждите си и работите по тях. Лесно.

3. Не спирайте да се придържате към списъка си

Когато сте на шопинг експедиция, е лесно да се разсеете от „полевите условия“: неочаквани артикули, които грабват вниманието ви, промоции и отстъпки… Не се поддавайте! И се придържайте към вашия списък и само онова, от което имате нужда.

Можете дори да го превърнете в игра: можете ли да получите всичко от списъка си за 45 минути? Опитайте.

3. Помислете за половинката си

Ако новите дрехи не ви радват чак толкова, можете да зарадвате половинката си с подарък. Всичко ново, което можете да намерите в онлайн и физическите магазини за женски дрехи, особено ако говорим за пухкави дрехи, ще зарадва гаджето ви. Нека всички са доволни!

Последни публикации

Leave a Comment