Новини 

Залози на живо в Национална лотария

Букмейкърът Национална лотария предлага Залози на живо, което е напълно нормално за един добър сайт за спортни залагания. Залаганията на живо са основна част от букмейкърите като всички добри компании за спортни залози предлагат раздел с „лайв залози“. Качеството на лайв залаганията в Национална лотария е много добро като играчите имат голямо разнообразие от залози на всеки спорт.

За да залагате на живо в букмейкъра 7777.bg, натиснете на раздел “Спорт” и в ляво на екрана ще видите менюто “На живо”. Цъкнете на него и ще се заредят спортните събития на живо – вие ще забележите, че има залози на футбол, баскетбол, тенис, волейбол и много други спортове. Повечето играчи се интересуват от залозите на футбол, така че ще ви информираме какви са възможностите за залог на живо на футболни срещи.

Национална лотария предлага сериозно и никак не малко количество залози на живо на футболни срещи. Вие може да залагате по всяко време от мача на основните пазари като Краен изход, Двоен шанс, Брой голове и Гол/Гол. Разбира се предвид резултата на мача, коефициентите се променят. Ако двубоят върви в полза на единия отбор, то коефициентът за двоен шанс за този тим ще е нисък. В национална лотария има залог за брой голове за интервали – например в началото на мача може да заложите на опцията “Брой голове – 0:00-29:59”. С всяка изминала минута от срещата, коефициентът се вдига, ако няма попадение.

Букмейкърът има и пазари на живо за корнери – брой корнери в мача, и кой отбор ще изпълни следващия корнер. Играчите могат да правят и бързи залози – например за Следващо отсъдено странично хвърляне, Следващо отсъдено събитие за една минута и много други.

Пазарите за голмайстори за играчи също са налични по всяко време и може да залагате на по-високи коефициенти за даден голмайстор след началото на срещата. Също така на живо може да пускате и за метод на следващия гол в срещата – дали ще бъде вкаран с глава, от дузпа, от свободен удар и др.

Последни публикации

Leave a Comment