Новини 

Какви са сроковете за изпълнение на сглобяеми къщи с метална конструкция?

Независимо дали спестявате за собствен дом или в момента проучвате вариантите за строеж, една допълнителна информация няма да ви е излишна. За тези, които не разполагат с неограничен бюджет, но са с големи мечти – вариантите за строителство на сглобяеми къщи EvtinDom са налице. Евтин дом предлага изграждането на ниско бюджетни и енергийно ефективни жилищни сгради, хотели и търговски обекти. Имате възможност за избор на етапите за финализиране на обекта, като те могат да бъдат “до груб строеж” или “до ключ”, като изборът на първият вариант е още по-икономичен. Фирмата извършва освен изграждане на фундамента и всички строително-ремонтни работи, но и при желание може да изработи и монтира алуминиева или ПВЦ дограма, както и да оформи оградата, да построи веранда и басейн.
Какви са сроковете за изпълнение на сглобяеми къщи с метална конструкция?
Имайки възможност за изграждане на къща от мечтите, не си заслужава да се правят компромиси с нейните основни характеристики, особено, като се има предвид и ниската цена. Какви са сроковете за изпълнение на сглобяеми къщи с метална конструкция? Преди да се започне строителството, е необходимо разрешително. Евтин Дом оказва съдействие пред институциите за изготвянето на всички необходими документи, за да може всичко да се случи в най-кратки срокове. След като разрешителното влезе в сила строежът може да започне. В рамките на 3-4 месеца от началото на строителната работа, можете да се нанесете в новата си къща. Това звучи невероятно, но е факт и той се дължи на типа строителство.

Строежът на сглобяеми къщи с метална конструкция спада към сухото строителство, което не изисква етапи на съхнене на материалите. Ето защо и процесите се случват толкова бързо. Благодарение на металната конструкция, която е много по-гъвкава и лека от бетона, този тип сгради са с максимално висока сеизмична устойчивост. За разлика от бетонът, който е по-тежък и има по-малка здравина на усукване, с гъвкавия метал се постига устойчивост при земетресения над 9.0 по Рихтер. Повече за технологиите на ефективното строителство, вижте на EvtinDom.eu, а как да реализирате своята мечта изберете сами.

Последни публикации

Leave a Comment

Translate »