Новини 

Луксозни имоти – що е то luxury и executive в България?

Луксозни имоти, тоест имоти характерни дотолкова, че веднъж като ги видите, да искате да ги притежавате на момента! Попадали ли сте на такъв имот и какво разбирате под понятието луксозна къща или луксозен апартамент. За едни лукса означава интериорен лукс в жилището. Множество удобства, високотехнологични решения, съвременен артистичен дизайн. За други лукса е традиционна старинна сграда, разположена на централна локация, притежаваща уникален стил. За трети пък лукса е просторна къща отдалечена от шума на големия град, но достатъчно близко до центъра му. Каквото и да означава лукса за вас – може да го намерите с помощта на Луксозни Имоти Блог – Unique Estates. Бранда на фирмата от години се е наложил на българския пазар, като надежден партньор за частни лица и корпоративни клиенти.

Луксозни къщи и луксозни апартаменти – кога говорим за luxury имот или за executive?

Когато има ясни критерии за определянето вида на имотите, когато има личен поглед към клиента и богато портфолио от луксозни имоти – нещата се случват бързо, лесно и точно. Много клиенти избраха за свой партньор Unique Estates, понеже има удължено работно време, ползва като мерило за работата си международните стандарти и винаги лоялността към клиента е налице. Днес може да се каже спокойно, че клиентите на луксозни имоти у нас, са толкова добре обслужени, като клиентите на такива имоти в Париж, Берлин или Лондон.

Добре обучените консултанти на фирмата разпознават добре клиентите и им предлагат точно това, което търсят. Именно затова, главно луксозните имоти предлагани от тях, са разделени на две главни групи – luxury и executive. Докато луксозните имоти са предназначени за широка маса от различни по интереси и начин на живот хора, то тези с етикет executive обслужват главно нуждите на корпоративния сектор.  Корпоративните клиенти изискват удобство и лукс, но топ локацията за тях е жизненоважна за бизнес целите и развитието им. Луксозните къщи са по скоро за целевата ниша на заможни бизнесмени, артисти, семейства с традиции в бизнеса. И двете страни търсят лукс в различни измерения, но за луксозните имоти са по-характерни отдалечените от градската среда местоположения, по-близо до природата и тишината.

Накратко казано вашият нов дом, който искате да закупите или наемете – сте вие самите. Той е много повече от локация, от дизайн, от удобства. Той е луксозен имот, който ви приляга най-добре! Затова свържете се още днес с консултант на Unique Estates, посетете сайта им www.ues.bg и намерете себе си във вашето жилище!

Последни публикации

Leave a Comment

Translate »