България Новини 

Най-добрите стратегии за спортни залагания

Ако говорите с хора, които обичат спортни залози в Ефбет, вероятно ще забележите, че те ще имат свои собствени съвети за залагане, които използват за печелене на пари. Понякога работят, друг път не. Ключът към залагането е да използвате стратегиите по-долу, за да спечелите предимство. Нашите експерти по залагания препоръчват тези стратегии, защото можете да ги използвате, независимо дали сте начинаещ или професионалист.

Не можете да спечелите всеки залог, който заложите, това е повече от ясно, но ако следвате съветите ни за залагане, поне ще можете да получите това желано предимство.

Парите

Паричните залагания са идеални за залагащите за първи път, защото просто трябва да изберете победител. Залогът ще изглежда приблизително така:

LSU Tigers (-250) срещу Auburn Tigers (+210

Любимият, LSU в този случай, се идентифицира по отрицателния знак (-). Не толкова любимият Обърн се идентифицира по знака плюс (+). Това означава, че LSU е предпочитан да спечели играта поради различни причини. Те биха могли да имат по-добро класиране от Обърн или да имат по-добра игра в последните си мачове. И двата отбора се наричат ​​тигри, но жълтите и лилавите тигри нямат повече сила от сините и оранжевите, защото нито един от тях не е истински. Щеше бъде готино, ако бяха!

Ако сте нов в света на залаганията, можете да започнете с паричната линия. Това е по-лесен залог за изследване и можете да изберете любимия си отбор, ако искате. Паричните залози са по-малко рискови и опростени, защото ако отборът, на който заложите, печели, вие печелите залога си.

Някои професионални залагащи смятат, че паричната линия е залог за непълнолетни, който трябва да се избягва, но това не е точно така. Паричните залози могат да бъдат печеливши, ако изберете правилния отбор, който да спечели. Този тип залагания работи за всеки спорт от бейзбол през футбол до тенис.

Точки (Point Spread)

Залагането на точки включва повече от избор на победител. Вместо това ще заложите дали даден отбор ще спечели с марж, определен от коефициентите. Любимият ще трябва да спечели играта с определен брой точки.

Залог за точки според Националната футболна лига (NFL) ще бъде нещо подобно:

Канзас Сити Шефс -4,5 (-110) срещу Денвър Бронкос +4,5 (-110)

Шефовете са фаворит с 4,5 точки и би трябвало да спечелят играта с пет или повече точки. От Бронкс са с 4,5-точки и трябва да спечелят или да не загубят с повече от четири точки. Ако Шефовете надделяват над Бронкс с 20-17, те не покриват 4,5 точки.

Да знаете как точно работи разпределението на точките е страхотна стратегия за залагане.

Линията за бягане

Линията за бягане е това, което се случва между залагането на точки и пари. Това е доста щастлив съюз, в който се прави всичко възможно, за да сте щастливи вие. Разбира се, те работят много, но все пак се изисква много старание, за да печелите.

Специализиране в един спорт

Ако сте нови в залаганията, опитайте да се специализирате в един спорт. Причината? Няма да се разсейвате твърде много, като се опитвате да залагате в много спортове едновременно. Свиването на фокуса ви може да ви даде предимство за залагане, тъй като не проучвате всяка игра и не влагате пари за всичко.

Да останеш на върха със стотици отбори по футбол и / или баскетболни отбори, е страхотно, но… почти невъзможно е да спечелите във всичко – дори създателите на коефициенти знаят това. Така че продължавайте напред с това, което знаете най-добре и изучавайте всеки играч от всеки отбор, за да сте сигурни, че не правите залози сляпо на спортове, за които не знаете достатъчно. Ставайки специалист по един спорт, увереността ви в залаганията ще нараства заедно с вашата банкова сметка. Пожелаваме ви успех със спортните залагания!

Последни публикации

Leave a Comment