Новини 

Почистване на септични ями – решение на проблема

Препълването на септичните ями е ако не ежеседмично, то ежемесечно явление. Това е така, тъй като конструкцията на разпространените септични ями е изключително податлива на запушване. Почистване на септични ями е решението на проблема.

Кога се препълват септичните ями?

Едва ли е трудно да се досетите, но все пак – това става, когато дебитът на отпадните води надвиши попивателните способности на разпространените септични ями. Също така, проблемът с появата на бактериите на гнилостния процес също е свързан с редовното превишаване обема на отпадъчните води в ямата.

Водещ фактор и една от причините за възникване на подобен тип проблеми, са почвите с ниска водопропускливост, в които се намират някои от тях. За да се разреши създалата се ситуация, е нужно спазването на правилата за експлоатация, почистване на септични ями и своевременното им техническо обслужване.

Разбира се е немислимо да се справите сами. При наемането на фирма обаче трябва да сте сигурни, че ще получите максимално добре свършена работа. Ще получите също така и редица полезни съвети за това как да използвате ежедневно септичните ями, така че да нямате проблеми за в бъдеще. Специализираните фирми разполагат с оборудване, с помощта на което ще почистят перфектно ямата.

Освен почистване на септичните ями, при посещението си на посочения адрес, фирмата ще ви запознае и с много други услуги свързани с изграждане, профилактика и отпушване на водопроводни и канализационни системи.

Запушените септични ями определено не са нещо, което може да отложите във времето. Въпреки причините за неприятните ситуации, които предизвикват – решението винаги е едно. Свържете се с висококвалифицираните специалисти като Пайп строй груп ЕООД, която работи на територията на гр.София и околните села и решете проблемите си още сега! Обадете им се на тел.: 02 995 09 09 или им пишете на имейл: kanals@abv.bg.Почистване на септични ями от KanaliHit

Последни публикации

Leave a Comment