Новини 

По какво се различават парфюмите от оригиналните тестери

 

Тези, които разпознават добрите парфюми, знаят, че ароматът е с отлично качество веднага щом той докосне тялото им и остави своя отпечатък. Но не всеки може да си позволи да купи оригинални парфюми, тъй като пазарните им цени обикновено са относително високи, в зависимост от марката и нейната опаковка. Затова мнозина прибягват до тестерите. 

Тестерите са 100% законни, оригинални, свежи и автентични. Магазините за търговия на дребно ги използват за рекламиране на определени парфюми и следователно тестерите имат точно същото качество и състав като оригиналните аромати, за да привлекат вниманието на клиентите.

От търговска гледна точка основната разлика между тестера и парфюма е тяхната цена и опаковка. Парфюмите идват в оригинална опаковка, както се случва, ако поръчате аромат от fra.bg, и цената им е по-висока, а пък тестерите обикновено са в бяла опаковка и цената им е значително по-ниска. Върху опаковката на тестера изрично е упоменато, че парфюмът е тестер. Възможно е върху бутилката да има допълнителни детайли за аромата, така че клиентите да разберат повече за нотките в него.

Друг момент при разграничаването на оригинални парфюми, които се предлагат във fra.bg,  и тестери е капачката. Обикновено при тестерите тя липсва, за да направи пробата от страна на клиента по-лесна. Ако пък оригиналният аромат е с метална капачка, то тестерът е с пластмасова.

Тестери се създават за почти всички марки парфюми. Най-широко използваната опаковка е от 100 мл., но могат да бъдат открити тестери и от 50, 75, 90, 125 мл. Тестерите не са предназначени за отделна продажба, но не е незаконно да се продават, ако ясно е заявено на клиента, че купува тестер, а не оригинален аромат.

Защо бихте предпочели тестер? Намалената цена е една от най-големите предимства на закупуването на тестер. Различни марки и известни парфюмерийни компании създават невероятни аромати, въплътени във впечатляващи премиум опаковки за всеки, който има различен стил и вкус.

Последни публикации

Leave a Comment