Новини 

Avtochastionline.com – евтини авточасти в София

В зимните полеви условия правилната употреба на автомобилите е от изключително значение, тъй като температурите тогава често са под нулата, а това пречи за правилното функциониране на двигателя. Колата е неизменна част от нашето ежедневие и обикновено всеки работен ден започва и приключва с нея. През студените зимни дни сутрешните температури често са много ниски и трябва да внимаваме как третираме и експлоатираме автомобилите си преди да е загрял достатъчно двигателят.

Екипът на онлайн магазин Avtochastionline.com споделя, че повечето щети възникват през зимата и тогава потребителите се нуждаят най-много от резервни авточасти.

Представете си следната ситуация – ставате сутрин и правите обикновените рутинни занимания – приготвяне за работа, няколко глътки кафе и се качвате в автомобила си, за да отидете на работа, но уви той не иска да запали, издава странен шум, а Вие оставате в доста неприятна ситуация, в която трябва да вземете решение какво да правите, за да отстраните проблема и как да стигнете до работното си място по най-бързия възможен начин.

Всяка повреда изисква финансова инвестиция. Тогава възниква един съществено важен въпрос – къде да намеря евтини авточасти в София?

Виртуалното пространство на фирма Аутоескпрес-7 ЕООД – Avtochastionline.com е място, където може да намерите над един милион резервни авточасти, в наличност, за почти всички марки автомобили, които се срещат на българския пазар.

Защо подчертах „в наличност”? Компанията предлага много богат асортимент от авточасти, консумативи, аксесоари и продукти за почистване, поддръжка и грижа и всеки един артикул, който може да поръчате от техния уеб магазин, се намира в наличност на склад в град София, ж.к. Гоце Делчев. Тоест, ако си поръчате конкретна резервна част, защото колата Ви спешно се нуждае от нея, за да може да функционира отново по старому, Вие ще я получите в максимално кратки срокове – до един работен ден.

Има много онлайн магазини, които са само „посредници” и препродават стоки на други търговски обекти. Това допълнително удължава доставянето, защото първо продуктът трябва да бъде поръчан от посредника, след това да бъде изпратен и чак тогава да бъде пренасочен към зададения от Вас адрес. Съответно това отнема определено време. Но когато пазарувате от Avtochastionline.com, това няма как да се случи, защото фирмата е официален вносител.

Всеки клиент има право да посочи коя куриерска фирма да извърши доставката – Спиди или Еконт и да избере дали да бъде транспортирана до точен адрес или офис на куриерите. Ако направите поръчка над 100 лева, таксите за доставка се поемат от Аутоескпрес-7 ЕООД, а ако поръчате продукт до 15:00 часа в работен ден, ще се сдобиете с пратката си още на същия ден.

Всеки уважаващ себе си шофьор трябва да поддържа автомобила си и да му отделя нужното внимание през определен период от време, за да разполага с нужната сигурност, когато е зад волана. Ако нямате възможност да го правите Вие, може да се обърнете към екипа на Avtochastionline.com, защото той работи съвместно повече от десет години с автосервиз Аутоекспрес-7, където извършват всякакви ремонтни дейности и услуги с високо качество на ниски цени. Със сигурност може да им се доверите, защото те са истински квалифицирани професионалисти.

Последни публикации

Leave a Comment