Полезно 

Агенция Бордо – пълен набор от траурни услуги в София

Приживе смъртта се приема като част от живота, но когато настъпи винаги носи със себе си мъка и скръб, особено за близките на покойника. Ако сте от от този по-близък кръг обръщение, имате нелеката задача да организира погребение или церемония по кремация. Именно затова имате нужда от агенция, която предлага пълен набор от траурни услуги в София.

В такива моменти емоциите наистина взимат връх и това е съвсем нормално. АКо усещате,че не сте в състояние да взимате правилни или каквито и да е решения, е добре да изберете агенция, която наистина ще ви предостави цялостна организация и всякакви видове траурни услуги в София. Все пак е важно да може да осигурите наистина хубаво изпращане на покойника и всичко да мине какво си му е редът. А когато мъката е голяма и не се фокусирани, има много голяма вероятност да пропуснете нещо важно и след това да съжалявате.

Бордо е агенция, която работи денонощно и предлага пълен набор от траурни услуги в София, както и всякакви видове стоки. Служителите са мили и деликатни и могат да ви осигурят лекар по всяко едно време на денонощието, който да констатира смъртта. Лекарят може да издаде както акт за смърт, така и разрешение за кремация, ако това е желанието на покойника. Освен това, те могат да ви съдействат с подготовката, тоалета и облеклото на покойника, организация на панахиди и салон за раздаване, кетъринг, цветя, изваждане на всички необходими документи др.

Могат да ви осигурят транспорт, да предложат избор на ковчег или урна, да се заемат с товаро-разтоварната дейност, както и с осигуряването на хладилна камера.Предлагат пакети както за погребение, така и за кремация, както и изработка на некролози, хладилни камери и транспорт. Минималният пакет погребение е 780 лева, а този за кремация е 1040 лева.

Последни публикации

Leave a Comment