Новини Съвети 

Модата при клиновете и приложението им в спорта

Този сезон модата на спортните облекла достигна своя връх. Модниците искаха комфорт и удобство, а дизайнерите успяха лесно да предложат огромен брой опции, които бяха по вкуса на мнозина. Вече се случи, че през пролетния и летния сезон спортното облекло е подходящо не само във фитнес зали и фитнес центрове. То е навсякъде!

Момичетата с удоволствие избират спортен стил за разходки, филми и дори срещи. Разбира се, защото е безупречно удобно, лесно и стилно! Тази година модата и спортът вървят ръка за ръка, те са много тясно преплетени и е невъзможно да бъдат представени поотделно. Много известни дизайнери и модни къщи се обръщат към спортната тема за вдъхновение. Изобщо не е изненадващо, че модните спортни марки пуснаха колекции от много стилни дрехи за спорт, а дизайнерите, които никога не са мислили, че ще работят в този жанр, допълниха колекциите си с повече от ежедневни спортни опции. Много лесно може да намерите изчистен черен клин, който може едновременно да ползвате за спорт или за разходка с приятели.

Съвместната работа на спортни марки дрехи и модни дизайнери донесе на света нова колекция, различна от всичко досега. Основен акцент тук са принтовете, които са визитната картичка на дизайнерите. Клин с животински принт е най-често търсен от младите и фини дами.

Малки спортни атрибути, тя ярко победи и създаде забавни отпечатъци от тях. Те украсяват бански костюми, качулки, якета, шорти, тениски и клинове. Разбира се, не можехме и без обувки. Маратонките с ярки дизайнерски щампи несъмнено ще намерят приложение не само в стаите на фитнес центровете.

Ако сте свикнали да бъдете на върха и очаквате същата безупречност от спортна униформа, тогава обърнете внимание на спортни сутиени с лицева част. Те ще държат добре гърдите във всяка ситуация и ще й придадат необходимия съблазнителен обем. Ако това не ви е достатъчно, тогава ще ви подхождат спортни клинове с push-up ефект, които визуално повдигат задните части.

Основателите на различни марки спортни дрехи, както и ние като производители включихме голямо разнообразие от клинове с различни дължини и от различни материи. В Модна къща Алерт Ви предлагаме не само удобни и стилни дрехи, но и изключително женствени клинове и други модели, способни да направят жената още по-секси и съответно по-уверена в себе си, дори по време на тренировка.

Като декоративно решение някои дизайнери дори не предлагат маркови щампи, а луксозни апликации от разноцветни пайети, които се изработват ръчно.

Каквото и да изберете, винаги можете да останете стилни, дори и във фитнеса по време на тренировка.

Последни публикации

Leave a Comment