Новини 

Какво е общото между футболния свят и технологиите?

Хиляди фенове се събират, когато предстоят събития, свързани с любимия спорт. Привлича ги тръпката, положителните емоции, адреналина, завладяващото чувство на победа на любимия им тим. Същото се случва и когато на пазара се появи някоя нова технология или джаджа. Хората са впечатлени от предназначението, дизайна и с нетърпение закупуват модерното устройство. Това обединява и двата вида фенове – емоция, нетърпение, наслада, чувството на победител. Освен това в наши дни футболния и изобщо целия спортен свят е в пряка връзка с технологиите, тъй като интернета предлага хиляди възможности, чрез които можем да следим различни турнири и първенства, където и да се намираме. И това вече е достъпно чрез приложенията, които можем да изтеглим на мобилното си устройство.

Всяко приложение е специфично с опции и функционалности, което провокира интерес, а ако сте фен на спорта и следите с интерес спортните събития, звездните играчи и състезатели от България и чужбина, можете да правите това от приложението на efbet – удобният начин за бетинг спортни залози. Efbet е легитимен и лицензиран букмейкърски уебсайт в България, а efbet App е удобна програма, предназначена за мобилни устройства, която може да се изтегли безплатно от сайта на букмейкъра за по – малко от минута. Налични са цели тиражи със спортни събития, видео слотове, виртуални спортове и игри на живо. За да се регистрирате е необходимо да имате навършени 18 години. Предимствата на efbet апликацията са: лесна и бърза регистрация и верификация, богата гама тиражи със спортни срещи, включващи спортове като футбол, баскетбол, волейбол, тенис, хокей на лед и много други. Налична е помощ от съпорт 24/7 изцяло на български език чрез различни канали на комуникация – телефон, имейл, чат на живо. За вълнуващата игра на играчите са вградени удобни опции и бонуси, както за нови, така и за стари клиенти.

Можете да свалите efbet приложение чрез сканиране на QR код, отворен в десктоп версията, или от иконата на Android OS за теглене в мобилния сайт. Отворете efbet apk от папка “Изтеглени файлове” и следвайте инструкциите за инсталиране. Преди да пристъпите към изтеглянето е необходимо да влезете в настройките на телефона ви и да разрешите свалянето на програми от непознати източници. За efbet апликацията е необходима версия след 4.1 и поне 3 MB памет.

Ако използвате устройства на Apple, има отделна апликация за залози. Можете да я свалите от App Store  без допълнително да настройвате телефона си. Ако още нямате регистрация в efbet – регистрирайте се и посетете магазина на Apple през iPhone или iPad, изтеглете приложението, качено от “Eurofootball Limited”.

В приложението ще намерите удобни опции, които ще ви бъдат от полза: включване на известия; съобщения за нови бонуси; чат в реално време; кеш Аут за затваряне на залог; ръчно лимитиране на залози/депозити. Независимо дали ползвате iPhone или Android OS, ще получите достъп до всички функционалности на приложението за вашата вълнуваща игра.

Технологичният напредък дотолкова вече е навлязъл в ежедневието ни, че задоволява много от нашите потребности – работа, домакинство, кулинария, забавления, хобита, запознанства, комуникация и много други. А какво е общото между футболния свят и технологиите? – страстта на феновете, притежаващи подходящото приложение на своя телефон.

Последни публикации

Leave a Comment