Испания Новини 

Нов скандал разтърси испанския футбол

Скандал разтърси футболната общност в Испания, когато футболистът Лукас Окампос беше опипан от млад фен по време на мач. Окампос, който играе за Севиля, незабавно уведоми съдията за инцидента, който предизвика забавяне на мача.

Ръководството на Севиля и Райо Валекано, домакините на мача, изразиха своето недоволство от инцидента и призоваха за предприемане на действия. Окампос заяви, че иска от Лигата да се отнесе сериозно към случая и подчерта, че е запазил спокойствие, мислейки за своите две дъщери.

След инцидента, ръководството на Севиля изпрати протест в Ла Лига, изразявайки своето недоволство и призовавайки за по-строги мерки срещу подобни действия. Те подчертаха, че такива инциденти не трябва да се случват на футболното поле и че е необходимо да се предприемат подходящи мерки, за да се предотвратят подобни случаи в бъдеще.

От друга страна, Райо Валекано, домакините на мача, заявиха, че работят по идентифицирането на фена и че ще предприемат съответните мерки, ако той е притежател на сезонен билет. Те подчертаха, че това е изолиран случай и че е изцяло отговорност на фена, който го е направил. Окампос, от своя страна, заяви, че иска от Лигата да се отнесе толкова сериозно към този случай, колкото към расизма. Той подчерта, че е запазил спокойствие, мислейки за своите две дъщери.

Последни публикации

Leave a Comment