България 

Мощен старт на сезона за Левски! Новите попълнения блестят за “сините”

Отборът на Левски започна новия сезон с впечатляваща победа, разгромявайки Локомотив (София) с категоричен резултат 6:1. Силен старт за „сините“ отбелязаха новите попълнения, които се отличиха с решаващи изпълнения на терена.

Головете за Левски бяха дело на Александър Колев (12-та минута), Алдаир (22-ра минута), Джавад Ел Джемили (45-та и 45+3-та минута), Карлос Охене (90-та минута) и Мустафа Сангаре (90+7-ма минута). Единственият гол за Локомотив бе отбелязан от Анте Аралица (6-та минута).

Новият старши треньор на Левски, Станислав Генчев, направи успешен дебют, залагайки на четири от новите попълнения. Вратарят Матей Маркович, фланговете Майкон и Алдаир, както и нападателят Александър Колев, бяха основни фигури в мача.

Двубоят започна с напрежение и грешки от двете страни, но в 6-та минута Локомотив откри резултата с бърза контраатака, завършена от Анте Аралица. Въпреки това, Левски бързо се върна в играта. В 12-та минута Майкон центрира към Александър Колев, който с глава прати топката в мрежата за изравняване.

В 22-та минута, Алдаир демонстрира своята скорост и техника, като направи мощен пробив и вкара своя първи гол за Левски. След още няколко опасни атаки, Джавад Ел Джемили увеличи преднината с два гола преди края на първата половина.

През второто полувреме Левски продължи да доминира, въпреки прекъсванията заради запалени факли от феновете и технически проблеми с осветлението. В 90-та минута Карлос Охене се възползва от грешка на защитата на Локомотив и вкара петия гол за “сините”. В последните секунди, Мустафа Сангаре отбеляза шести гол, завършвайки мача със стил.

След тази впечатляваща победа, Левски ще приеме Ботев (Враца) в следващия кръг, докато Локомотив (София) ще гостува на Берое в Стара Загора. Очакванията са високи за “сините”, които показаха силен старт и готовност за предстоящите предизвикателства в сезона.

Последни публикации

Leave a Comment